Om os

Billige stål- og alufælge monteret med dæk!
Hos Dækzonen leverer vi stålfælge og alufælge monteret med dæk. Vi er en virksomhed med fuld fokus på pris, effektivitet og kundeservice. Vi varetager selv hjulene under hele processen, hvilket gør os unikke og skaber en tryghed for kunden.


Daekzonen.dk har et kæmpe udvalg af dæk og fælge.
Vi lagerfører hovedsageligt dæk og fælge i topklasse, da vi hos Dækzonen er kvalitetsbevidste. Det behøver ikke koste mange penge, at være godt og sikker kørende. Vi forhandler udelukkende europæisk producerede Tüv godkendte fælge, samt yder minimum 2 års overfladegaranti.


Daekzonen.dk lagerfører sommerdæk, vinterdæk, helårsdæk, stål- og alufælge til meget lave priser.
Vi har mest fokus på kvalitetsvarer fra Michelin, Goodyear, Hankook, Continental, Nokian, OZ Racing, Momo, Rial, Dezent, Dotz, Borbet. Hos Dækzonen finder du fælge og dæk til personbiler og varevogne. For motorcykel eller lastbil, kontakt venligst kundeservice.


Daekzonen.dk er en dansk virksomhed med tyske priser.
Det betyder at du oftest får samme vare, til samme pris, men med hurtigere og bedre service. Det er også nævneværdigt, at du har meget bedre reklamations betingelser hos os.


100% Pasningsgaranti på Dæk & Fælge
Vi tilbyder pasningsgaranti på vores produkter. Det giver en ekstra tryghed. Hvis du er i tvivl om bilens fælg og dækdimensioner, kan du benytte dig af nummerplade søgningen.


Sikker nethandel hos Daekzonen.dk
Vi bestræber os konstant på at levere et godt produkt, hvad angår pris, kvalitet og service. Dækzonens historie strækker sig tilbage til 2006, hvor vi begyndte at sælge dæk og fælge lokalt i Randers. Vi arbejder løbende på at opdatere os i forhold til markedet. Vi er nu også klar med online salg af vores produkter. Vi har også en fysisk forretning med kompetente fagfolk. Klik her for at læse mere om os.

Copyright © 2018 Dækzonen (CVR-nr: 38051482) - Alle rettigheder forbeholdes - Dækzonen ejet og drevet af Multi Car Service ApS